ΥΛΙΚΑ
Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες, τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε κύβους στο μέγεθος ζαριού. Προσθέτετε το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και αν θέλετε λίγο πάπρικα.
Ραντίζετε τη σαλάτα με λαδόξιδο και αφήνετε να μείνει στο ψυγείο για 1 ώρα.
Όταν πρόκειται να την σερβίρετε, προσθέτετε λίγο μαϊντανό, τα αυγά ψιλοκομμένα και αρκετή μαγιονέζα για να ενωθούν τα υλικά.
Στρώνετε σε πιατέλα φύλλα από καρδιά μαρουλιού και βάζετε επάνω τη σαλάτα.
Γαρνίρετε με φέτες τομάτας.
Μια σελίδα του