Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά. Περιμένουμε να πιεί το σπανάκι το ζουμί του. Κόβουμε τη φέτα σε κομματάκια και τη ρίχνουμε στο σπανάκι και ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε τα δύο είδη αλεύρων μευταξύ τους. Βάζουμε το μισό μείγμα σ΄ένα μπολ, ρίχνουμε λίγο αλάτι, και με λίγο χλιαρό νερό και λίγο λάδι φτιάχνουμε μια όχι πολύ σφιχτή ζύμη και την απλώνουμε σ΄ένα λαδωμένο ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα του σπανακιού. Με το υπόλοιπο αλεύρι, πάλι μαζί με χλιαρό νερό, αλάτι και λίγο λάδι φτιάχνουμε ένα χυλό τον οποίο ρίχνουμε πάνω από το σπανάκι.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ( γύρω στους 180 βαθμούς C) για μισή ώρα. Δυναμώνουμε το φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίττα.
Εάν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε την επιφάνεια της πίττας με τριμμένο τυρί κεφαλοτύρι ανακατεμένο με γαλέτα.