300 γρ. Σουρίμι (απομίμηση καβουριού) κομμένο σε κομματάκια
125 γρ. Αγγουράκι τουρσί
100 γρ. Μαγιονέζα
3-4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 καρότα τριμμένα
Κετσαπ, χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
Σ ένα σκεύος ανακατεύουμε το σουρίμι, αγγουράκια, κρεμμυδάκια, καρότα. Προσθέτουμε την μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ και λεμόνι για να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Τιp συνταγής: Το σουρίμι αποτελεί απομίμηση καβουριού και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και ω-3 λιπαρά οξέα. Χρειάζεται προσοχή στην κατανάλωση του, γιατί θεωρείται αλλεργιογόνος τροφή.